Baszar Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Witam, padła mi dzisiaj bateria akumulatora. W aucie jest orginalna Renault(WARTA) 60Ah 510 EN W sklepie Baumarku (Taki budowlany) Był katalok i według niego do 1.4 KZ Grandture powinien być 41Ah 360 EN KSN? Wziołem Boscha o podobnych parametrach do starej 60 Ah 540 EN Tylko nie wiem czy nie lepszy był by ten mniejszy? No i tańszy, o ile by pasowałby wielkością, bo nie zmierzyłem. Druga sprawa, czy istnieje niebezpieczeństwo, że mogę nie otworzyć auta jak bateria całkiem padnie? Niby mam kluczyk ale niby gdzie go wsadzić? Stara bateria Edytowane 8 Lutego 2020 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dugi80 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Co do kluczyka, trzeba zrzucić zaślepkę z klamki i pod spodem jest wlot zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi