pbet Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dzisiaj zaobserwowałem coś ciekawego. Żona wjeżdżała na posesję i na przywitanie (akurat stałem przed domem) mrugnęła mi długimi. Na tą sekundę mrugnięcia zgasły światła do jazdy dziennej. Manetka w pozycji AUTO. Przy włączonych światłach mijania i ledach przygaszonych w pozycyjne nie gasną. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Nikt nie sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Nie gasną. Nawet na ułamek sekundy. Przy mrugnięciu długimi dzienne świecą pełną mocą. Edytowane 1 Marca 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi