czarcz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Witam, Jestem nowy na tym forum . Mam Megane III po 2 lifcie 1,5 dci. po uderzeniu w jelenia. Mam 2 nie zidentyfikowane przewody. Patrząc od strony lampy prawej jest jedna wtyczka do świateł drogowych mijania i kierunki, druga wtyczka do silniczka lampy i trzecia wtyczka do silnika 2kierunkowego spryskiwaczy i dalej mam zaraz za tym 2 niezidentyfikowane kabelki (wtyczka urwana) ( nie mam ksenonów wiec napewno nie od spryskiwaczy ksenonów). Wiecie może do czego są te 2 kabelki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Zrób zdjęcie ...ile pinów itd. A ledy i Pdc Edytowane 19 Marca 2020 przez andrzejm36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Urwane przewody wychodzą z wiązki reflektora czy zderzaka? Jakie mają kolory? W sumie to z wiązki reflektora wychodziły jeszcze tylko przewody pompy spryskiwacza reflektorów i do klaksonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarcz Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Czyli jak w moim Megane nie mam ksenonow to te dwa kable mogą być od spryskiwaczy ksenonow? Czyli dodatkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi