Bazyl123 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Montował ktoś czujniki parkowania Valeo 632200 ? Jak się spisują ? Czy ten zestaw montowany na tył można podłączyć pod samo światło cofania (różowy i czerwony razem) czy zasilanie trzeba osobno na stałe ? Piszą w instrukcji że maksymalna odległość to 45cm, a ja chciałem zamontować w oryginalnych miejscach i pod rejestracją wychodzi odległość 53cm, będzie działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Działają fajnie Wszystko zadziała jak opisujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 53 minuty temu, cinas napisał: Działają fajnie Wszystko zadziała jak opisujesz Dziękuję, myślę właśnie o takich bo maja opcje przyuczenia, jak się ma hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi