mackus Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, aniewa napisał: Przecież na początku pierwszego postu napisałem jaki ma być ELM. Widocznie przeoczyłeś. masz racje ! sorry, kupiłem najtańszy i pewnie dlatego czy ten będzie ok? https://allegro.pl/oferta/interfejs-elm327-bt-obdii-torque-pic18f25k80-6536361527 1 minutę temu, KDKJ napisał: Wystarczyło przeczytać pierwszy post ze zrozumieniem. również masz racje doradzcie jaki kupić (jakiś namiar, model konkretny ) Edytowane 27 Lipca 2020 przez mackus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackus Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 dobra udało mi się odryglować klapę z kartę (inny elm zadziałał ) ale mam inny problem, czy wiecie jak zamontować we fluence spręzyny podnoszące klapę mam takie niby uniwersalne jak na zdjęciu . Przypuszcza że nie są one zbytnio dopasowane do fluence. Problem polega na tym, że po odryglowaniu klapy z karty, klapa leciutko odskakuje ale sprężyny nie ciągną jej do góry, dopiero jak pomogę ręką to idzie do gory, tak że klapę chce wyrwać...Ma ktoś jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Też udało mi się ustawić że działa otwieranie z pilota i teraz pytanko mam czy ktoś ma sprawdzone sprężyny do megane 3 hatchback? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danioRM Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @conqestUdało się coś namierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Tak udało, ale nie kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi