Kukus Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 UCH też jest pokryta ale nie cała. Kiedyś się wziąłem za wymiane joysticka w starym telefonie, tam już było dla mnie ciężko. W poniedziałek wtorek do mnie dojdzie spray to się za to wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukus Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam. UPC i UCH potraktowane kontaktem. Prąd jest ale nie odpala. Nadal nie kręci. Dodam, że wcześniej za którymś razem odpalił. Może ktoś doradzić co mogłbym zrobić jakieś działania z pompą wtryskową? Czy jest możliwosc sprawdzenia czy dochodzi zasilanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Sygnalizuje podgrzewanie świec i nie kręci rozrusznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukus Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Moduł UCH znowu coś nie łączy. Pod wieczór znowu zaczęły sie kontrolki zapalać. Dzisiaj 5 razy odpalił. Mam nadzieję że za tydzień go podstawie do mechanika. Sygnalizuje podgrzewanie świec. Rano 2 razy zakrecił raz i się na tym skończyło. Bez samochodu to nie jest lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 To znaczy, że nie zawsze kręci rozrusznikiem, ale, czy zawsze sygnalizuje grzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukus Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Raczej tak, pokazuje. Sprawdzę jeszcze jutro. Czasami zakręci ale też pokazują się na ekranie powiadomienia electronic fault, steering not locked, immobilizer fault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Czy wyczyściłeś połączenia na dodatniej klemie akumulatora (dotyczy dwóch cienkich czerwonych przewodów). Dodatkowo poprawić połączenie masy na karoserię samochodu na lewej podłużnicy ( prawej stojąc przodem do maski). Przy samym grzaniu świec pobiera prąd ok. 50A. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukus Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie są zaśniedziałe. Bezpieczniki na klemie są sprawne. Na mase zerknę rano. Ogólnie potraktowana została kontaktem do styków ale nawet nie wiem czy to coś może pomóc Masa jest. Poruszałem czytnikiem kart i pod rząd odpala zrobilem 4 próby. Tylko słychać 2 cyknięcia podobne do podwójnego otwierania centralnego zamka po odpaleniu auta. I moduł UCH znowu robi dyskoteke. Po poruszaniu końcówki jest ok. Chyba będę musial jeszcze raz wymontować . Jednak czytnik kart to nie winowajca, tak mi się wydaje. Teraz nie odpala Wtyczka czarna od UCH nie łączy. Jak przytrzymam to zegary wracają do pozycji normalnej a tak pokazuje electronic fault i immobilizer fault i wszystkie kontrolki świeca Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Kukus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukus Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Elektryk wymienił moduł UPC i wszystko działa. Tylko nie wiem czemu w UCH nie łączyło. Temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi