Loniu Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam mam takie banalne pytanie, jak wył tempomat, pali mi się kontrolka na zielono wciskam 0 kombinuje jak koń pod górę i nie wiem jak wył by nie pokazywała mi się kontrolka ale także na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Po lewej stronie kierowcy przy panelu regulacji świateł jest przełącznik regulatora prędkości i zadajnika prędkości. Przycisk ma trzy pozycje pracy. Środkowa wyłącza tempomat i ogranicznik prędkości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Pisałem że banalne pytanie racja temat do zamknięcia, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi