Renia08 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 To co na zdjęciu z taką końcówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Odpowietrzenie skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 To mam problem jak ta rurka wyszła z gniazda ? Tzn odpięła się od skrzyni... i teraz pytanie czy uda się to wpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 To jest tylko wężyk wciśnięty na króciec w skrzyni biegów, nic strasznego. Wystarczy znaleźć króciec i wsadzić wężyk na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Czyli czeka mnie rozbieranie całej obudowy akumulatora żeby się tam dostać. Przez to, że mam gaz to więcej mam kabli i rurek. Po ostatnim dwukrotnym rozbieraniu całego dolotu, musiałem gdzieś to naruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi