Pablo1_2004 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Witajcie, Nowe używane Megane gasnie w deszczu. Wtopa o tyle duża, że kupiłem żonie. Zdiagnozowałem wodę, która omija uszczelnienie podszybia i po kielichu kapie pod filtr powietrza. Tam widzę grube wiązki sterownika. Czy ktoś przerobił już ten temat. ? no i zasadnicze pytanie, czy da się to naprawić, czy trzeba nową wiązkę? Oczywiście jak wyschnie, wraca do formy. Sam zainicjowałem deszcz wężem ogrodowym, tym razem bardzo precyzyjnie , no i zadziałało. Wiec wiązka na bank tylko teraz jak się do tego zabrać?? Pozdrawiam Was serdecznie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Czego brakuje że leci woda ? Auto bezwypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi