Splatt Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam, na wstepie nie wiem czy odpowiedni dzial, prosze o przeniesienie w razie pomylki. Moj problem polega na tym iz w moim Renault Megane 2 1.6 16v 2004r mam problem z falujacymi obrotami, aby sobie z tym poradzic wymienil mi mechanik w ostatnim czasie:Caly rozrzad wraz z kołem faz rozrzadu, wszystkie czujniki, pompe paliwa, swiece oraz przepustnice a obroty dalej spadaja i faluja miedzy 900 a 400, procz tego czasami po prostu silnik sie wylacza i trzeba uruchomic od nowa, prosze o pomoc i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Cewki jeszcze zostały i nowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zawór zmiennych faz rozrządu, czujniki położenia wałka rozrządu, MAPsensor do sprawdzenia, praca sond lambda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi