pawlo7721 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Znalazłem taki przewód nie jest podłączony do niczego. Wiecie może czy on powinien byc jednak do czegoś podłączony czy jest to jakiś przewód "opcjonalny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Możliwe, że są to przewody od czujnika otwarcia maski do alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo7721 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Właśnie nie wiem. Generalnie szukałem w necie ale nie mogłem znaleźć od czego on jest. Wiem tylko tyle że na większości zdjęć przedstawiających komórę silnika ten przewód jest widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Powinien być wpięty do zamka maski ale jak zamek nie ma funkcji krańcówki to ten przewód powinien pozostać wolny. Wykorzystywany jest do alarmu i funkcji auto stop gdy samochód ma tą funkcję aktywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo7721 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ok i już wszystko wiem. Dziękuję za pomoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi