DevMike Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam, posiadam Megane 4 wersja Winter Edition, Sedan. Chciałbym domontować kamerę cofania. Sięgnąłem tematu w aso Białystok jednak powiedzieli mi że nie ma opcji montażu kamery cofania w aucie które fabrycznie nie jest do tego dostosowane. Widziałem na YT filmiki gdzie ludzie sami sobie montowali kamerę cofania. W sumie może i bym sam bym to zrobił ale mam auto w leasingu i wszystkie takie rzeczy muszą przechodzić przez aso. Co poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Opcje masz 2 1. W znaczny na klapie jak w HTB. 2. Przy tablicy jak w kombi. Tutaj wskazana kamera z regulacją kąta , takbila jest niżej niż w kombi. Później aktywacja w Rlink i gotowe. Wszystko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 W sedanie w logo Renault jest przycisk otwierania bagażnika. Jeśli fabrycznie zamontowano tam kamerę i nie ma systemu Easy Trunk Access to jest dodatkowy fizyczny przycisk otwierania bagażnika. https://i.imgur.com/GYMsV9q.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 9 minut temu, Andon napisał: W sedanie w logo Renault jest przycisk otwierania bagażnika. https://i.imgur.com/GYMsV9q.png Kamerka dokładnie taka jak w HTB. Kumpel w logo ma przycisk. Jeśli jednak zalezy komuś na kamerce , zmiana nie będzie skomplikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Zależy jakie są mocowania wewnątrz. Dodatkowo likwiduje się przycisk. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 3 godziny temu, Andon napisał: Zależy jakie są mocowania wewnątrz. Kamerka z htb jest razem logo, do niego jest przykręcona. Jeśli otwór pasuje nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi