kaczor25022 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam, nadszedł czas na wymianę amortyzatorów i sprężyn w mojej Megane III 1.9dci według dialogys-a powinny to być sprężyny o numerze 540100028R, Chciałem kupić w oryginale ale nigdzie nie ma. Stwierdziłem, że jak nie ma oryginału to Sachs, w katalogu podaje mi numer 993149, problem w tym że ich też nigdzie dostać nie mogę. Jakie sensowne sprężyny dobrać do tego modelu by podeszły, nie chcę najtańszych bo robię auto dla siebie a nie na handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenaultClioKonrad Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Widzę że nie tylko ja mam z tym problem, dla mojej megi na przód to sprężyny o symbolu 540100023R. I niestety z relacji na drive2.ru wiem że kyb, monroe, lesjofors/kilen robią z samochodu monster truck'a. Sachsa również nigdzie nie ma. Zostaje chyba tylko ASO gdzie i tak nie ma dostępnej ani 1 sztuki w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi