zuzagocek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Witajcie ;) od niedawna jestem posiadaczka Renault megane 3 coupé z 2008 roku. Mam tylko jedna karte i chciałabym dorobić druga. Jak to najlepiej zrobić? ;) karta 4 przyciski dzieki za odpowiedzi! ;) pozdrawiam, Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Mam M. coupe z 2010 i w przyszłym tygodniu biorę się za rozeznanie zakodowania karty we własnym zakresie (do M II udało mi się zrobić). jak uzyskam pozytywny efekt - dam znać. karta 4-przyciskowa bez HF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzagocek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dnia 19.06.2020 o 09:54, ko-ma napisał: Po co mnie przedrzeźniasz O super! Będę wdzięczna za informacje Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, zuzagocek napisał: Jak to najlepiej zrobić? Znajdź w okolicy specjalistę (dużo się ogłasza na OLX) https://www.olx.pl/oferty/q-Kodowanie-Kart-Renault/ zapłać ~ 200 zł i Tobie dorobi z gwarancją bez żadnego kombinowania: https://www.olx.pl/oferta/karta-renault-laguna-iii-megane-iii-scenic-iii-fluence-kodowanie-CID5-IDknaOM.html#484bf9c0d7;promoted Napisz skąd jesteś, to może ktoś znajomy się trafi. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzagocek Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Okolice Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jak będziesz w okolicach Warszawy, zajrzyj - zrobimy raz-dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi