Azathermenian Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Hejka, przymierzam się do podniesienia mocy w swojej Megane. Ma ktoś już z tym jakies doświadczenie ? Jest różnica, warto ? Dzięki z góry Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Azathermenian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 W 1.5 110KM , po remapie mam 130KM. Różnica jest . U Ciebie wskoczy pewnie w okolice 150-160KM. Będziesz zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Dostałem wstępną ofertę - wyników możemy spodziewać się na poziomie do 155km i 350Nm. Cena 1599 za diagnostykę, strojenie i wirus. No nic, pomyśle i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Popytaj w kilku miejscach. Ważne by był to ogarnięty tuner i nie przesadził . 155 KM i 350Nm to bardzo fajny wynik. Będziesz czuł różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Chipowalem juz wcześniejszy samochód u tego tunera, pojeździłem prawie 2 lata bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi