dawid132 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Tak jak w tytule spotkała mnie awaria głośniczka odpowiadającego za kierunkowskazy, rezerwy czy włączone światła przy otwartych drzwiach. Głośniczek przez chwilę "skrzeczał", po czym przestał działać zupełnie. Z tego co wiem znajduje się on w zespole zegarów. Czy jestem w stanie wymienic sam głośniczek? Nie chciałbym kupowac zegarów. Może ktoś posiada oznaczenie głośniczka? Ewentualnie czy pasuje z innego auta Renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackus Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Mnie wymienili za 100zl, nie gra tak głośno jak oryginał, ale daje rade, zatem da się wymienić, koszt 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Kupuj najtańszy licznik na alle i sobie przełóż sam głośniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi