Szajno99 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam megane3 1.6 benzyna,wyskoczyly mi podane błędy nie wiem co oznaczają może ktoś coś podpowie 1525f328 0301fd6d 0313fd68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1 - DF059 (DTC0301FD) WYPADANIE MIESZANKI - CYLINDER 1 1.DEF OBECNY 1.DEF:Opóźnione spalanie. 2 - DF1012(DTC1525F3) ZGODNOŚĆ INF. MULTIPL. DLA REG./OGR. PRĘDK. DEF ZAPAMIĘTANY DEF:Informacje wykorzystywane przez funkcję regulatora prędkości lub ogranicznika prędkości nie są zgodne. (normalne przy jakichkolwiek błędach w module wtrysku) 3 - DF109 (DTC0313FD) BRAK SPALANIA MINI PALIWO 1.DEF ZAPAMIĘTANY 1.DEF:Opóźnione spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajno99 Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1 godzinę temu, Szajno99 napisał: Witam megane3 1.6 benzyna,wyskoczyly mi podane błędy 1/ Wymień świece na beru i zmniejsz odstęp elektrod do 0,7 mm, 2/ Zapewnij aby świece i cewki były suche i czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek54 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Witam. Podłączyłem program diagnostyczny Maxiecu do Megane 3 1.6 16V i wywalił mi takie błędy - wspomaganie układu kierowniczego EPS DTC560522 czujnik kąta kierownicy oraz ciśnienia oleju sporadycznie 922C. Przekopałem tak mi się wydaje cały internet i nic nie mogę znaleźć na temat tych błędów na jakie usterki wskazują. Z olejem dam sobie spokój wymieniałem i może tego dotyczy usterka skasuję i zobaczę czy wróci ale układ kierowniczy mnie zastanawia zdarza się że w jakimś momencie zapala się info na czerwono przy ruszaniu ale nic poza tym. Może ktoś się spotkał z tego rodzaju usterką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi