Predi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam. Jestem posiadaczem Reno Megane 1 1.4 16v 95km. Wymieniałem dzisiaj płyn w chłodnicy i po przejechaniu około 5km nagle płyn chłodniczy który był różowy stał się bezbarwny. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć czy to jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Wymieszał Ci się z tym co zostało w bloku ,miałeś wcześniej różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predi Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 wcześniej była wlana woda ponieważ siadło coś w chłodnicy i wlali wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Wygląda na to że zbyt mało spuścili wody z układu i dolali płynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predi Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Czyli nic się nie stanie? Mogę spać spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi