Firstham Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem po oględzinach megane 3 grandour 1.5dci nr VIN VF1KZ1G0642545963 Sprzedawca powiedział że była kolizja całość została naprawiony w toyota lubin za kwotę 12 tyś. W 2018 roku. Ma znaleźć fakturę do wglądu. Był robiony przód, zderzak lampa. Wygląda na dobrze zrobione, ale widzę tylne prawe drzwi górą są złe spasowane ,odstaja. Czy jeśli mam VIN oraz wiem w którym salonie była naprawa, to dostanę tam informację o tym co było z autem jeśli faktura się nie znajdzie? Dwa jeśli ma ktoś możliwość to może mi sprawdzić auto? Wykupione raport zaznaczony przód oraz dwa blotniki, wycena na 10-15tys. Edytowane 26 Lipca 2020 przez Firstham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 18 minut temu, Firstham napisał: Był robiony przód, zderzak lampa. Wygląda na dobrze zrobione, ale widzę tylne prawe drzwi górą są złe spasowane, odstaja. Konieczność sprawdzenia auta ; - na płycie pomiarowej w aso reno, - jazda kontrolna celem sprawdzenia auta jak się prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firstham Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 A nie dodałem. Auto ściąga w prawo podczas prowadzenia. Opony nie są zwarte, ale mogą być porostu niedawno wymienione.ile kosztuje sprawdzenie auta na płycie pomiarowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi