karol.mm Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Hej, Mam możliwość do kupienia megane 3 hatchback 5 drzwi 2009 roku benzyna 1.6 (nie wiem czy 100 km czy 110 km ) przebiegiem 130 tys serwisowana do końca. ile moze byc warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 8tys w ciemno. A jak zweryfikujesz i podasz więcej szczegółów to może więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.mm Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 22 godziny temu, karolaa napisał: 8tys w ciemno. A jak zweryfikujesz i podasz więcej szczegółów to może więcej 1 właściciel , Kupiona w polskim salonie , serwisowana do teraz Posiada klimatyzację ,plus komplement nowych opon zimowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Zależy od stanu i tego co ma. Pewnie jak kupiona w PL salonie to lekki golas, ale plusem jest, że serwisowana i krajowa (choć dla mnie to żaden plus). Ceny wahają się od 14 do 20tys, realnie wg mnie auto jest warte ok 14-15, komplet opon - pewnie 15' to wydatek 800pln.. Pytanie czy auto Ci się podoba i czy chcesz właśnie ten egzemplarz kupić. Jeśli tak, to pewnie zapłacisz więcej żeby je mieć, natomiast silnik może i prosta jednostka, ale głośny i bez osiągów. Skrzynia 5 czy 6? Przejedź się i sprawdź czy to jest to czego szukasz najlepiej, bo auto jak auto.. ważne są wrażenia z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi