kaczor25022 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Poszukuję numeru parownika klimatyzacji do Megane III ph I 1.9dci z 2010 roku. Znalazłem informację, że jest to integralna część mieszacza (tak też występuje w dialogys), Znalazłem kilka filmików na YT z wymianą samego parownika więc wnioskuję z tego że jest on dostępny jako część zamienna. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez kaczor25022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpas86 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Witam. Kolego udało Ci się coś ustalić. Niestety mam ten sam problem, nigdzie nie mogę obadać samego parownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor25022 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Niestety na chwilę obecną nic, kontaktowałem się w tej sprawie z wieloma sklepami i nikt nie ma namiaru na część. Jeśli nic nie znajdę to będę zmuszony rozmontować całość i zalutować, ale wolałbym wymienić na nowy,. Jedyne co udało mi się ustalić, że w serwisie występuje jako całość z mieszaczem i nagrzewnicą wody ... nie chcę wiedzieć nawet jaki jest koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Na tej stronie możecie sobie posprawdzać numery części: Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor25022 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 W dniu 10.08.2020 o 23:56, Papf napisał: Po co mnie przedrzeźniasz To jest nic innego jak dialogys online, też nie ma, według producenta jest tylko cały komplet z mieszaczem i nagrzewnicą, chyba pozostaje demontaż i lutowanie parownika Tema do zamknięcia, nie ma możliwości dostania nowego samego parownika. Udało mi się dostać używany. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykmark Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Widze ze mam ten sam problem. Uzywke tez ciezko znalezc. Jesli mozesz podpowiedz mi czy ciezko jest samemu zdjac deske i wydobyc ten caly mieszacz. Planuje to zrobic samemu bo przy cenach w serwisach to wlosy same wypadaja. Jesli uda mi sie to samemu wymontowac to zawiozw do goscia i sprawdzi gdzie jest nieszczelnosc. Mowi ze parownik REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi