franas85 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Witajcie, Moja Megane ma pod lusterkami jakieś światełka, jak na zdjęciu. Czy to są jakieś podświetlenia powitalne z wyższej wersji wyposażenia? Ja mam wersję bez radia dotykowego itp. Czy jest możliwość włączenia tego np dtt4all dla mojej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Mam tam lampki oświetlające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudison Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Podbijam. Nie mam fabrycznie tej opcji jednak zastanawiam się czy to kwestia włożenia żarówek czy nie ma całej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Orientuje się może ktoś czy zamontowane tam żarówki W5W są skierowane pionowo w dół czy poziomo?? Czy ich wymiana jest problemowa (pomijając zdjęcie obudowy lusterka)?? Sam sobie odpowiem - demontowałem lusterka do dynamicznych kierunków i nie ma tam żadnego ustandaryzowanego Leda :-( Jest taki oto moduł w wykonaniu Renault: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapol Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Cześć, podłączę się do tematu. Mam Megane rok 2018 z lampami Edge LED. W ustawieniach pojazdu mam zaznaczone oświetlenie powitalne. Reflektory oraz lampy tylne zaświecają się po otwarciu samochodu z pilota. Nie działa jednak oświetlenie pod lusterkami. Czy da się je jakoś aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domelpl Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Hej, jestem nowy na forum witam wszystkich. Mam Megane z 2017 i ten sam problem z nie działającym oświetleniem pod lusterkami. Czy komuś udało się je włączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi