hpek Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam problem z klimatyzacją w Renault Megane III 1,4 Tce - climatronic. Gdy ciśnienie w układzie rośnie wtedy dopiero załącza się wentylator. Praca wentylatora tylko na 2 biegu - strasznie wtedy "wyje" . Wygląda na to że wentylator nie załącza się na 1 biegu . Gdzie szukać przyczyny ? nie wiem jak umknął mi ten temat Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez hpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonser Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 jak dostac sie do tego rezystora ? ktos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muro87 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Wszystko jest opisane w temacie wyżej. U mnie wentylator działa do tej pory po wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi