athlon64x4 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Jakie elementy są potrzebne w samochodzie żeby uruchomić aktywny tempomat?? Radar+kamera+kierownica+zmiana w sofcie?? Przerabiał już może ktoś ten temat lub widział gdzieś na innym forum? Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Raczej nikt nie grzebał w tym temacie. A patrząc po gratach to mało opłacalny mod. Niestety ten tempomat nie działa od 0 i kończy swoje działania na 140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) już się dogrzebałem - trzeba wymienić przycisk z 4 na 5 (lub całą kierownicę) oraz niestety zmienić konfiguracje w sterowniku - nie da rady ruszyć tego samodzielnie :-( Edytowane 2 Września 2020 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Myślę że da - trzeba Clip'a albo DDT i pewnie by się dało. Tylko że to potrzeba jeszcze cały grill z radarem (bo jest inny), pewnie wiązkę (bo może nie być), kierownicę i konfiguracje softu z modelu z tym systemem. I znając życie zaraz się okaże że jeszcze jakieś pierdoły. Tak jak napisałem wyżej - brak sensu ekonomicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 no właśnie problemem jest tylko Clip w moim przypadku - resztę mam. DDT nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi