slybvb Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam. Mam problem z centralnym zamkiem w niedawno kupionym megane III kombi z 2012r, podczas zamykania auta pilotem zamykają się tylko i wyłącznie drzwi kierowcy, wszystkie pozostałe są otwarte, również wlew paliwa, jedynie bagażnik jest tez zamknięty. Po podłączeniu pod komputer nie wyszukuje żadnego błędu. Z czym może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Pozostałe drzwi nie słychać pracy silników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slybvb Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Dnia 16.09.2020 o 12:08, jabrze napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Nie słychać, tylko w drzwiach kierowcy słychać Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Dnia 16.09.2020 o 12:16, slybvb napisał: A ty po co mnie przedrzeźniasz Do sprawdzenia bezpiecznik 33 o wartości 25A w kabinie po lewej stronie. Wyjście sygnału do otwierania/zamykania zamków z modułu uch gniazdo 12 pinowe koloru brązowego. Trzeba wyczyścić z tlenków to gniazdo i szukać napięcia umpulsowego (0,8s.) na pinach 8 i 9. Być może coś tam we wtyczce było kombinowane. Anglik to nie jest? Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slybvb Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Dnia 16.09.2020 o 20:09, jabrze napisał: Znowu mnie przedrzeźniasz Dzięki wielkie. Będziemy sprawdzać. Nie, nie Anglik Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Próbowałeś otwierać dwuklikiem? Może masz ustawione, że jedno przyciśnięcie otwiera tylko drzwi kierowcy, podwójne kliknięcie otwiera wszystkie drzwi. edycja: przeoczyłem, że chodzi o brak zamknięcia a nie otwieranie, tak że to nie to. Edytowane 16 Września 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi