kIZ Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Cześć, szukam jakiegoś auta na dojazdy do pracy + z 2 razy w miesiącu krótką trasę 150km, natrafiłem na takie ogłoszenie i na pierwszy rzut oka mi się spodobało, ale jeśli ktoś doświadczony w temacie Megane mógłby się wypowiedzieć czy ze zdjęć ma to sens to byłbym bardzo wdzięczny https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-renault-megane-2-ID6DkJgu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Auto jest dość mocno zmęczone, mówię tu elementach karoserii. Mimo że zdjęcia są ciemne to i tak widać jakieś zarysowania i obcierki parkingowe. Navi wraz z radiem nie jest fabryczne, więc trzeba sprawdzić czy działa prawidłowo. Standardowo trzeba sprawdzić rozrząd i KZFR bo to inwestycja z rzędu 1,5k (z robocizną). Cena nie bierze się z nikąd więc radzę być przygotowanym na dalsze niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Fegi od przed lifta - też mam takie. Fajnie- kamerka cofania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dla samego rocznika warto. Karoseria błyszczy i opony jak psy jaja, a porysowany na dużej ilości elementów. Dodatkowo tylne prawe nadkole źle spasowane. Za 6k można brać i ew. 1.5tys na jakieś niespodzianki. Gdyby się kłócił z ceną to niech się wypcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kIZ Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dziękuję za wasze rady, umówię się z właścicielem i zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi