wojtek12321 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Witam. Takie proste pytanie. Chodzi o fotele W Scenic II (zaznaczone w tytule wątku PH I, ale to dotyczy i PH II). Zamierzam kupić auto z tej wersji (Scenic II) i przeglądając ogłoszenia zauważyłem że w niektórych wersjach stoliki za siedzeniami przednimi są takie, czyli te ramki podstawy stolików są na obydwóch fotelach, w innych znowu jest tak, że ramka/podstawa stolika jest tylko na fotelu pasażera, jak na drugiej fotografii. I teraz pytanie, czy to jest jakaś odmiana zależna od wersji pojazdu, czy to "modyfikacja"/uszkodzenie tej podstawy spowodowana przez poprzednich właścicieli. Zauważyłem że brak tej ramki/podstawy stolika zdarza się tyko na fotelu kierowcy, na fotelu pasażera ta podstawa zawsze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 W PHII tej ramki na siedzeniu kierowcy nie było. Chyba że ktoś przełożył fotel z PHI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12321 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Dzięki, zastanawiałem się właśnie dlaczego w jednych jest, a innych nie ma, a teraz wszystko jasne. Czyli jeżeli (ewentualnie) nie ma to można się poniekąd sugerować że to PH II... (no jeżeli fotele oryginalne)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tak jest to jeden ze znaków rozpoznawczych PHII. Generalnie lepiej kupić model po liftingu będzie z nim mniej problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12321 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tak wiem, słyszałem. A jeszcze takie trochę naiwne pytanie, bo się na tym nie znam. Czy oznaczenie PH II i model po liftingu to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Można tak przyjąć, PHII to phase II, faza druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12321 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Dzięki, to że PHII to phase II, faza druga dokumentacji, to wiedziałem, tylko nie wiedziałem że to jest równoznaczne z liftingiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi