aniewa Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Przypadkowy licznik z M III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Czy da się zmienić, a konkretniej zwiększyć, czułość czujnika zmierzchu w Megane 3? Jeśli tak, to gdzie konkretnie szukać tej opcji? Bo jeśli w M3 się da, to pewnie we Fluence, które mnie interesuje, także. Odnoszę wrażenie, że ten czujnik trochę za długo zwleka z włączaniem świateł mijania. Wieczorem musi zrobić się naprawdę już mocno ciemnawo, żeby przełączył światła. Do tego w ogóle nie reaguje na paskudną pogodę za dnia. Nawet, gdy zrobi się mocno ciemno z powodu ciężkich niskich chmur i leje deszcz, to światła dzienne się nie wyłączają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverGTA Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 A miałeś wymienianą szybę? Bo wystarczy, że tam bombelek powietrza będzie i spadnie czułość czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkillahh Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Droopy tutaj się ustawia czułość czujnika PS aniewa - wielkie dzięki , aktualne spalanie wróciło 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 23 godziny temu, SilverGTA napisał(a): A miałeś wymienianą szybę? Nie była wymieniana. @kkillahh Dzięki za wskazówkę, sprawdzę jak u mnie jest to ustawione 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio.k1 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Po aktywowaniu zegara w licznikach godzina jest zła i miga, nie da się jej przestawić. Dodam że mam radio android zamiast oryginalnego wyświetlacza. Nigdzie nie mogę znaleźć opcji zmiany czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 W dniu 10.12.2023 o 18:04, aniewa napisał(a): Klikasz na dole w "New configuration application" Tak jak pisałem wcześniej, zmieniłem ustawienia dot. interwału serwisowego, zapisałem "New configuration application" i wszystko działało (12500km/12m). Dzisiaj zmieniłem olej, zresetowałem interwał i wrócił mi na 30000km/24m, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonee Opublikowano 4 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 Podpowie ktoś na szybko jak zacząć z ECU TWEAKER (PyClip 3 coś mi błędów nie chce kasować na Android 16). Mam wersje Ecu Tweaker 2.6 (bazę wkleiłem do głównego katalogu systemu ecu.zip). Wszytko sie łaczy tylko, no właśnie tylko :P : Pacjent: Megane III phI 2009 1.9dci f9q872 (bez navi itp, radio bez BT): 1 - W aplikacji pod lupą - Choose a project - mam do wyboru z MEGANE 3 tylko, [x64] - Renault Megane & Scenic, [x95] Renault Megane III, jest też np. [x94] Renault(x94) !! Co tu wybrać ? Ewentualnie "ALL" ? 2 - i co dalej wybrać w tym środkowym menu aby dostać sie do ECU i błędy skasować ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo666 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Pytanie nowicjusza, clio iv który cluster należy wybrać? Przeszukałem internet i nie znalazłem odpowiedzi a nie chciałbym niczego zepsuć. @aniewa Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 @mateo666 wybierz ten cluster który masz w swoim pojeździe. W programie jest taki przycisk "lupa" który wykrywa zainstalowane moduły ecu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo666 Opublikowano 16 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 Spytam jeszcze, czy jest opcja żeby wyłączyć wygaszanie zapłonu po ~2min od włożenia karty (żeby był włączony dopóki jest włożona karta)? Wiem o sposobie z przytrzymaniem START, ale zastanawiam się czy da się to domyślnie włączyć żeby działało za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi