kamel1703 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam zauważyłem dziś ze mam mało płynu w chłodnicy i przy dłuzszej trasie nie było ogrzewania. Dolałem 1 litr i dopiero było pomiędzy minimum a max. Przechałem 20km i płynu ubyło prawie tyle co dolałem a nigdzie nie widać wycieku wszystko suche. Poziom oleju też się nie podniósł wiec w czym problem ? Moze ktoś miał podobnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Przede wszystkim płynu dolewa się na wystygniętym silniku, może było już tak mało, że dolana ilość nie jest wystarczająca, albo jak jest wysokie ciśnienie w czasie jazdy to wycieka - imho na postoju ciężko dostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi