bobiksz Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam serdecznie. Jestem nowym posiadaczem Renault Megane 3 1.6 vvt. Mam problem jak w temacie na desce wyświetla mi się komunikat Vehicle Check i Klucz po włożeniu karty do czytnika. wcześniej było cos nie tak z elektryka bo spaliło główny bezpiecznik alternatora( ten z tylu akumulatora) i pokazywało błąd Brak hamulców i Brak ładowania. Po zlutowaniu tych błędów już nie ma, autko odpala choć ma mały aku ( 41A) i podczas rozruchu czasem przytnie ale po odpaleniu jest ok. Błąd zaraz wyskakuje po włożeniu karty kiedy komputer sprawdza wszystkie systemy i nie gaśnie po odpaleniu. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i są ok. Ktoś wymieniał pompę ABS. Nie wiem już gdzie szukać. Proszę o pomoc za co z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi