Renia08 Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Wszystko fajnie bo demontaż pompy spoko, ale żeby to cholerstwo założyć, czyli tą nakrętke to masakra. Boję się tego ruszać w pojedynkę bo ostatnim razem parę godzin zeszło na nałożenie tej nakrętki. Nie mniej jednak dzisiaj postaram się to ogarnąć szukałem dziury w całym miernikiem, patrzyłem na bezpieczniki, a tu taki zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 ;) kup narzędzie i zrobisz to w 1 min. Zobacz ofertę: UNIWERSALNY KLUCZ NAKRĘTEK ZBIORNIKÓW PALIWA https://allegro.pl/oferta/uniwersalny-klucz-nakretek-zbiornikow-paliwa-10841778250 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Pamiętaj, aby odkręcać i przykręcać nakrętkę na prawie pustym zbiorniku. Warto wymienić przy okazji usczelkę i dobrze ją nasmarować smarem silikonowym. Inaczej może być nieszczelność. Temat jakiś czas temu przerabiałem w Lagunie III. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Pamiętam, robi się inaczej owal i nie idzie założyć nakrętki. I to nawet już przy 15litrach jest problem. Dzisiaj podejmę próbę bez narzędzia najwyżej będę prosić sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi