Lukg9940 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam. Mam pytanko. Mam do kupienia silnik do megane 3 1,6. Wg VIN mój kod silnika to k4m858, mam pytanko, czy ktoś z Was wie czy ten kod różni się czymkolwiek od silnika o kodzie k4mR858 ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 W sumie interesuje Cię to, czy silnik ma zmienne fazy rozrządu (k4m 858 je ma) i czy rozrusznik z przodu. Jeżeli te warunki są spełnione to powinno być ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Lukg9940 napisał: Mam do kupienia silnik do megane 3 1,6. Silnik używany, to kot w worku; - nie ma możliwości remontu Twojego silnika? - gwarancja na silnik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi