AgaAniol Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Wiem, że banalne pytanie ale podpowiedzcie proszę jak wymienić samo pióro tylnej wycieraczki???? Ramienia nie da się za bardzo odgiąć, a chyba według instrukcji powinno się dać? więc co robię "nie tak"? przy włożonej karcie i wajcha w dół ustawiają się dobrze do wymiany przednie wycieraczki ale na tylnej nie widzę różnicy. Pomocy, bo poległam na drobiazgu Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez AgaAniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek0490 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Ja skorzystałem z instrukcji na opakowaniu nowego pióra wycieraczki. Nie trzeba wkładać karty. Warto jakoś zabezpieczyć szybę, żeby wycieraczka nie wyślizgnęła się z rąk i szyby nie pobiła. Z tego, co pamiętam to wycieraczkę odgiąłem do góry i wymieniłem. Tam chyba blokadka była jakaś, żeby sama nie wypadła. Jak już raz zrobisz to później 5 min roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi