piotr1234543 Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Megane 3 benzyna, kombi. Rok: 2010r. Przebieg: 168 000 km https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-z-niemiec-oplacona-bardzo-ladna-gwarancja-ID6DLtFk.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Zainteresował bym się dlaczego nie ma informacji, że bezwypadkowy. Bardzo mało informacji o samochodzie. Brak numeru Vin do weryfikacji. Jak nie masz daleko to jedź obejrzeć. Pomierz grubość lakieru. Nie napalaj się. Zanim kupisz obejrzyj minimum 5 sztuk. No i nie bój się przebiegu z dwójką z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Trzeba pamiętać, że pomiar grubości lakieru to taki wstęp do głębszej diagnozy. Ja jak odebrałem z salonu megankę, to zaraz mnie ktoś przyrysował, cieniutka, krótka rysa, ale skorzystałem z AC i ASO DAKAR W-wa polakierował połowę boku. Także element lakierowany kompletnie może nic nie znaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Jeśli ze dwa elementy mają grubość do 200 to żaden problem. Ale jeśli miernik pokaże 500+ to już powinna się zapalić lampka. Jeśli już ruda się zadomowiła to już prawdopodobnie będzie trzeba co jakiś czas element naprawić. Mojego jechałem oglądać jako oryginalny lakier. Jeden element okazał się malowany. Ale grubość lakieru wynosiła około 160-180 i nie zdyskwalifikowałem go przez to. Oglądałem też takiego co z jednej strony błotnik tył miał 500, a z drugiej 1000. Nawet nie trafiłem czasu aby go oglądać w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1234543 Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Temat można zamknąć. Obejrzałem auto. Nigdy nie widziałem tak zrobionego auta. Wszędzie spawy pod maską i jakieś dziwne wycieki. Takiego czegoś nigdy nie widziałem.. to co zastałem pod maską. Progi też śmiesznie zrobione do tego to chyba połowe wartości auta żeby doprowadzić do użyteczności. Nie robiłem dużo zdjęc bo facet z komisu stał prawie cały cza przy mnie. Edytowane 4 Maja 2021 przez piotr1234543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi