aspiezak Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Witam wszystkich, mam nietypową prośbę. Bardzo często korzystam z wiedzy zamieszczonej na forum i czytam różne tematy nie tylko jak dzieje się coś złego. Jakiś czas temu (w zasadzie dosyć dawno) czytałem o pewnej przypadłości w silniku k4m a mianowicie że podczas załączenia klimatyzacji aktualne spalanie spada. Dopadła moje auto właśnie taka przypadłość ale szukam i szukam i nigdzie nie mogę odnaleźć tego tematu. Czy ktoś kojarzy może taki temat i mógłby mnie nakierować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Spalanie spada a nie rosnie? Silnik dodatkowo dostaje obciazenia przez co jest mu ciezej i spalanie rosnie REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aspiezak Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Tak, wiem logiczne to. Ale chodzi mi o wskazania komputera (krzaczyło się coś). Pamiętam taki temat chyba dotyczył problemu z KZFR i tam ktoś opisywał taką sytuację ale za chiny nie mogę tego znaleźć. Coś mi "dzwoni" ale nie wiem gdzie dlatego zapytałem czy ktoś pamięta taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi