darek653 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Witam wszystkich i proszę o szybką poradę. Wymieniam sprężyny, amortyzatory i tuleje tylnej belki. Sprężyny zakupiłem bez odbojów i gumowego dolnego gniazda. Mechanik mi powiedział, że muszą być nowe odboje i gniazda dolne, podparcia sprężyny. Gniazda zamówiłem, ale odbojów nie mogę namierzyć w necie, wszystko używki. Oglądałem swoje stare odboje i wydają mi się w porządku. Samochód ma przebieg 203k przebiegu i teraz mam dylemat, czy ta część jest na tyle wytrzymała, że nie ma potrzeby jej wymieniać. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zapytaj, napisz np. - kraska24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi