wojti8484 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Witam. Mam problem przynajmniej 2 razy w tygodniu wymieniam żarówki świateł stop, od razu mówię ze banki nie dotykam palcami. Co to może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Problem z regulatorem napięcia, ale może być związek z "brudną" instalacją w okolicy akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti8484 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 19 godzin temu, jabrze napisał: Papuga Czyli co radzisz wymienić regulator napięcia? i wyczyścić instalacje w okolicy akumulatora ? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Kupujesz firmowe żarówki? Możesz wyczyścić gniazdo gniazdo oraz psiknąć preparatem do styków we wtyczkę choć przyznam szczerze jeszcze nie słyszałem żeby komuś to pomogło. Kiedyś miałem problem z żarówkami w golfie IV. Kupiłem LED i było ok. Jeśli nie znajdziesz rozwiązania to możesz to rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti8484 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Tak żarówki firmowe. Gniazdo było czyszczone ale szczerze zastanawiałem się nad żarówkami Led , ale i tak regulator napięcia wymiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zacznij od czyszczenia i pomierzenia instalacji. Wartość napięcia na zaciskach akumulatora jest punktem odniesienia dla regulatora napięcia. Przepięcia, czy za wysoka wartość napięcia nie biorą się z nikąd. Rezystancja wewnętrzna akumulatora ma je niwelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi