yEti1.4 Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Poniżej screeny z diagnostyki i zdjęcia wyjętych świec. Jeżeli chodzi i MAPsensor to ten skok jest podczas włączania i wyłączania klimatyzacji. Edytowane 23 Lipca 2021 przez yEti1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yEti1.4 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Byłem dzisiaj u mechanika w Katowicach żeby podłączyć się Clipem. Wyszły takie błędy jak poniżej na zdjęciu. Straszą mnie że może to być początkiem upg i remont silnika jest niewykluczony... Czy słusznie? ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Jak się to skończyło? Błędy na żółto to są błędy zapamiętane i nie wiadomo kiedy powstały. Można również podejrzeć w CLIPie wartość licznika kilometrów podczas pojawienia się błędu, ale niekiedy pokazuje głupoty. Błędy czerwone są obecne i nimi by trzeba się zająć. Sprawdzić połączenia, styki kostek. Dobrym patentem jest wykasować błędy zapamiętane i pojeździć. Wtedy wiemy, że błędy, które się pojawią dotyczą nas a nie historii sprzed kilku lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 16 godzin temu, Woytus napisał: Jak się to skończyło? Świece II i III cylindra były w kąpieli olejowej ; - zobacz; 1.4tce czujnik spalania stukowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krys2b Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Czy udało się naprawić auto? Mam też problem z szarpaniem. Wymieniłem już chyba wszystko a korekta na 1 sondzie -20% na drogiej stałe -100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi