POL-AK Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Witam.Panowie proszę polećcie mi jakieś dobre głośniki do Megane 4 Mam wersję intens + mały mały ekran.Chciał bym wymienić głośniki+ wygłuszyć drzwi. Maty już kupiłem,pozostaje kwestia głośników. Myślałem nad jakimś zestawem FOCAL albo HERTZ może JBL ? Najlepiej coś P&P bez ciągnięcia jakiś nowych instalacji itp.Fajnie by było gdyby zestaw miał 6 głośników.Deska przód 2 sztuki,drzwi przód 2 sztuki no i tył drzwi 2 sztuki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 56 minut temu, POL-AK napisał: albo HERTZ może JBL ? Focal. Ale to też zależy od modelu. Albo audio system lub morel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-AK Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 W dniu 21.08.2021 o 20:49, CzechuXX napisał: Papuga Myślałem nad czymś takim https://www.audiosklep.pl/focal-165-as-p4080 REGULAMIN Forum się kłania, pkt 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-AK Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 18 godzin temu, CzechuXX napisał: Papuga W takim razie zamówię,pytanie co kupić na tył REGULAMIN Forum się kłania, pkt 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 2 godziny temu, POL-AK napisał: pytanie co kupić na tył Tył odłącz i zamiast nich wstaw coś w bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi