swadas Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Cześć, wie ktoś może jakie są wymiary uszczelki klapy bagażnika w megane III grandtour? Muszę wymienić, a ceny oryginalnych zwalają z nóg... Chciałem kupić jakąś uniwersalną, ale nie znam wymiarów i nigdzie nie mogę ich znaleźć. Może ktoś wie lub poleci jakąś uniwersalną uszczelkę, która podejdzie i będzie szczelna? Dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Cześć, kup używaną albo odwiedź sklep rolniczy z częściami do ciągników - wiele uszczelek jest takich samych, a możesz kupić na metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swadas Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 W dniu 23.08.2021 o 14:21, meganecoupe02 napisał: Papuga Właśnie używanej chcę uniknąć, bo boję się, że też będzie sparciała, a wymieniam dlatego, że przez nią cieknie mi do bagażnika. Problem w tym, że nie wiem jakie ta uszczelka ma wymiary, więc najwyżej ją wezmę do ręki i pojadę do sklepu z ciągnikami. Dzięki! REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Może da się zregenerować https://www.youtube.com/watch?v=9pUEpmgPTyI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jeżeli woda leci do bagażnika to standardem jest cieknąca lampa 3 stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swadas Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 11 godzin temu, elf napisał: Może da się zregenerować https://www.youtube.com/watch?v=9pUEpmgPTyI Na pewno spróbuje. Dzięki! 11 godzin temu, meganecoupe02 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Lampka uszczelniona, odbojniki tez. Woda się zbiera idealnie pomiędzy blacha, a plastikową wanną(ewidentnie leci spod tej uszczelki), jak jej się nazbiera, to ścieka na dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indzynier Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Sprawdź jeszcze korek gumowy który jest na górze koło zawiasów, u mnie tamtędy przeciekało do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swadas Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 31 minut temu, Indzynier napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Sprawdzałem, sucho. Ewidentnie mi leje spod uszczelki, bo jak ją wyciągnę i wleje troszkę wody, to wylatuje z miejsca, w którym się zbiera, gdy uszczelka jest założona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi