patrykowczarek5 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Witam serdecznie czy ktoś miał by wsad zawartość całą ECU silnika o podanych niżej numerach ? Przy immo off po podłączeniu auta kręci nie odpala prawdopodobnie uszkodzony wsad zawartość mojego sterownika. Megane 3 2011r. 2.0 dCi GT 160km (m9r610) Bosch 0 281 018 132 237100323R ,237101472R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Mała szansa, że znajdziesz tu kolekcjonerów "wsadów" do sterowników. Po drugie jak Ci zadziała (dokładniej nie zadziała) immobilizer? Jak jesteś z ćwiartki południowo-wschodniej Polski to tu masz ogarniętego gościa od elektroniki i sterowników samochodowych: DSK electronic - Diagnostyka Elektroniki, Naprawa sterowników, Liczniki elektroniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Mam gościa co mi zrobi immo off a jak coś druga opcja emulator po can najważniejsze muszę mu dostarczyć oryginalny po prostu dobry wsad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 No, w końcu ponoć jesteśmy gościnnym narodem, więc może znajdzie się ktoś, kto wyjmie sterownik, zawiezie Ci go, pociągiem? Zgodzi się na otwarcie żeby dobrać się do eeprom... Równie dobrze możesz poprosić od razu o nowy samochód Może jakiś dobroczyńca się znajdzie... Troszkę oczywiście ironizuję, ale każdy elektronik takowe wsady ma, bo oni je trzymają w chmurach od klientów, dodatkowo, typowe wsady sterowników są dostępne. Możesz nawet ponegocjować jakiś delikatny chip-tuning przy takiej okazji. Zadzwoń, pod ten kontakt co Ci podałem, zorientuj się w ogóle jak to wygląda i jakie są ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowczarek5 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Zawiozłem właśnie do gościa ma wgrać serie z imo off zobaczymy co z tego będzie Kto będzie w podobnej sytuacji ii ma takie auto jak ja i problem identyczny pisz udostepnie wsad oryginalny oraz po immo off na fleshu i EPROM . A dla wścibskich co pomogli sobie w nabijaniu posta a nie w temacie pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi