_s1ash_ Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Witam Niedawno przepaliła mi się żarówka w światłach mijania i bez problemu poszła wymiana ale zauważyłem, żę postojówki też mam przepalone i mam problem bo nie wiem jak ją wyciągnąć. Klosz normalnie odkręciłem z tych 2 śrub i tą blaszkę wysunąłem ale kiedy otworzyłem to wieczko gumowe nie wiem jak wyjąć tą żarówkę bo takie dziwne tam mocowani jest i nie chce tego urwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) A Ty nie masz przypadkiem postojowych w światłach do jazdy dziennej ..? a te w lampach to antrapa. Edytowane 13 Listopada 2021 przez elf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_s1ash_ Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 no w kloszach są żarówki i tam ida jakies kabelki do nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Powinno być jak pisze @elf. Po włączeniu świateł mijania dzienne powinny przygasać. Chyba, że masz zamiast dziennych w zderzaku zaślepki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_s1ash_ Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Takie lampy mam jak w avatarze nie wiem czy dobrze widać, dzienna są przy przeciwmgielnych. To co nie ma tu postojówek jako takich ? Funkcje ich spełniają dzienne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Tak wymyślili, naprawdę dobra zmyłka . Na tym forum jnie jesteś pierwszym który o to pyta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Na awatarze się opierałem twierdząc, że masz postojowe w dziennych. Sam nie sprawdzisz, bo nie widzisz różnicy przy przełączeniu. Dzienne świecą mocniej a po przełączeniu na postojowe światło jest mniej intensywne. Postaw kogoś przed autem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_s1ash_ Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) Aha bo włąsnie tak robilem dzięki elf i aniewa jutro sprawdze żarówki dam do drugiego auta xD Edytowane 13 Listopada 2021 przez _s1ash_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi