elf Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Od kilku dni za każdym razem podczas logowania pokazuje się takie info ... Przy drugiej próbie loguje bez problemu. Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. Co się stało z opcją przyznawania plusików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Z logowaniem nie podpowiem, odnośnie plusików to można przyznawać a @Krzychu pracuje nad ich poprawnym wyświetlaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 No faktycznie... miałem zapytać o wyświetlanie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Była spora aktualizacja, jest trochę zmian. @elfW zakresie logowania to możesz coś więcej napisać? Jak się logujesz, czy z różnych urządzeń, lokalizacji, czy poprzez konta powiązane itp. Jeżeli są to dane wrażliwe dla Ciebie to napisz na PW i będę analizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Zawsze z tego samego kompa i poprzez FF. Formularz wypełnia mi Avast Premium S. Mnie pozostają tylko 2 kliknięcia. Od kilku dni nie zawsze, ale w większości pokazuje mi się to, co wyżej. Klikając drugi raz w 'zaloguj się' bez problemu loguje. Nie masz się co z tym gorączkować, dla mnie nie jest to aż taki problem. Chciałem tylko zakomunikować, że takie coś się dzieje. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Mi czasem też coś takiego wyskakuje ale reset przeglądarki a czasem i kompa, zawsze pomagał. Coś w ustawieniach przeglądarki chyba się zawiesza. Może trzeba wyczyścić historię przeglądanych stron ? Przyzna, że od czasu aktualizacji, nic takiego mi się nie pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Damy radę. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Tak nie powinno być. Będę sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi