Renia08 Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Dla osób, które będą szukać rozwiązania. Objeździłem wszystkie stacje kontroli. Każdy diagnosta mówił, że mam jakieś zwidy i, że to nie S klasa. Zero luzów, zero czegokolwiek. Auto jak się nie prowadziło tak się nie prowadziło. Było coraz gorzej. Wkurzyłem się oddałem do mechanika i zleciłem wymianę drążków oraz poduszki silnika (temat drżenia całego auta i foteli). Po wymianie drążków temat zamknięty. Autk jedzie prosto, kierownica prosto. Zero stuków. No może nie do końca ale to już mam gdzieś ? w poduszka (ósemka) rozwiązała problem z drżeniem w kabinie. Poduszka Meyle + 2x drążek TRW + zbieżność = 470zl Temat do zamknięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub2905 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 W dniu 31.05.2022 o 00:29, Renia08 napisał: Problemu ciąg dalszy. Nikt nie jest w stanie mi powiedzieć co jest nie tak... Już nie mam sił. Mam ten sam problem, i już brak pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi