lukasz9605 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jak najlepiej dostać się do czujnika biegu wstecznego w Renault Megane 3?? Od góry czy od dołu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jest ciężko, ale można od góry bez demontażu akumulatora. Nie wiem, czy nie dałoby radę po zdjęciu koła i nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Najłatwiej po wyjęciu podstawy akumulatora ale są tacy co wykręcają bez jej demontażu. Czujnik jest bezpośrednio pod podstawą akumulatora. Takim zestawem można próbować. Nasadka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz9605 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Mam jeszcze problem bo nie łączy mi czujnik biegu wstecznego, raz działa a raz nie. Czy to wina kostki przy czujniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Moim zdaniem czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi