conqest Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Program pyclip mam ale nigdy nim nic nie robiłem i nie wiem co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Uruchamiasz program, wyłączasz tryb demo, wybierasz z listy MIII/SCIII i klikasz start. Program skanuje cały samochód i pokazuje ilość znalezionych sterowników oraz liczbę błędów w każdym z nich. W silniku (wtrysk) nie może być żadnego. Obsługa programu intuicyjna ale opisy zakładek w silniku niewiele mają z rzeczywistością i tym nie należy się sugerować. Klikać po kolei i odczytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Skąd można pobrać go w polskiej wersji językowej? U mnie nie mogę zmienić na pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Szukał linków na tym forum. Sam kilka razy wstawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 chodzi o to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Czyli skoro to jest dobrze to co mogę zrobić jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Licznik ma tylko pokazywać działanie tempomatu. Za jego pracę odpowiada sterownik silnika i stan czujników przy pedałach. Najmniejsza nieprawidłowość i tempomatu brak. Dlatego sugeruję sprawdzenie tych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 skoro injecţie to wtrysk tzn ze mam tam 6 błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Możesz odczytać te błędy, zrobić zrzuty ekranu by mieć je zapisane i pokasować we wszystkich modułach. Najważniejsze do usunięcia to błędy w sterowniku silnika, UPC, spomaganiu kierownicy, UCH (Unitale Centrala Habitalu). Ustaw język przynajmniej na angielski bo tym tureckim nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) No właśnie nie da sie ustawić, jest tylko rumuński i ruski ... ok pobrałem inne wersje... Edytowane 15 Lipca 2022 przez conqest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 (edytowane) Odinstaluj tego pyclipa. Wpisz w google Pyclip pl i ponownie zainstaluj ściągniętą wersję. Będzie Polski. Ja ostatnio ściągałem wersję 3.5 z chomikuj. PyClip 3.5 PL.apk Edit. Znalazłem instalkę. Edytowane 16 Lipca 2022 przez CzechuXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Dobra... mam taki błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Skoro auto odpala po wciśnięciu sprzęgła lub hamulca tzn że te czujniki chyba są ok prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Przy pedale sprzęgła są dwa czujniki, jeden z nich wyłącza tempomat po lekkim dotknięciu pedału a drugi umożliwia rozruch przy pełnym wciśnięciu. Podobna sytuacja występuje przy pedał hamulca z tym, że tam jest jeden czujnik dwuobwodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi