omega Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Ty tak naprawdę wierzysz, jak ktoś anonimowy cokolwiek napisze w necie?? Naprawdę??? Proponuję więcej asertywności w życiu... Podał Ci kolega Sarna1 źródło. Masz, dodam jeszcze ja: https://www.continental-engineparts.com/eu/en-gb/Automotive-Aftermarket/PIC-Katalog/PIC-Product-Information-Center-1 I teraz pozostawiam Ci do wyboru, anonim z facebooka czy tam skądś vs producent części. Wybieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadam49 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, omega napisał: Wybieraj. Wybrałem... montuje zestaw Continental (ContiTech). Przykro mi że opierasz się tylko na źródłach z internetu odnośnie danych części do auta. Będę po Majówce montował więc specjalnie dla Was zrobię zdjęcia każdego kartonika i każdej części z widocznym logo. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Sadam49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 To poprosimy jeszcze tak, co by był widoczny numer części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Aż strach pomyślec co sie stanie jak sie cos ..... Nie dośc ze silnik cykająca bombka to jeszcze kombnacje dla oszczędności paru złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadam49 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) 9 minut temu, Refild napisał: Aż strach pomyślec co sie stanie jak sie cos ... Haha! Silnik to akurat jeden z lepszych jak i 2.0 TCe nauczcie się w końcu że jak Wy trafiliście ulepa to nie znaczy że każdy jest gruzem... wasze pseudo części OEM też można by mocno prześwietlić bo większość koło OEM to nie leżało, no ale tak co ja tam wiem montuje przecież części ContiTech które są droższe niż OEM i mam po prostu je taniej po znajomości to na pewno bubel. Spoko forum hah Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Sadam49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Proponuję zapoznać się z takimi terminami jak OE, OEM bo się kolego kompromitujesz już po całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi