artas Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Witam. Brakuje w moim aucie rury doprowadzającej (chyba) chłodzenie sterownika silnika. Teraz zauważyłem przy przeglądaniu poniższego obrazka W moim jej nie ma Mam pytanie: jak ta rura się prawidłowo nazywa, ile może kosztować, może ktoś zna jej numer katalogowy? W pobliskim sklepie nie mogli namierzyć w katalogach. Proszę uprzejmie o podpowiedź, gdyż chciałem zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Podaj VIN to spróbuję namierzyć, choć to są rzeczy do kupna na szrotach za 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artas Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Witam. VIN poszedł na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 https://allegro.pl/listing?string=244930002R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artas Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Piękne dzięki za pomoc. Pozdrawiam i łączę Życzenia Świąteczne dla Kolegi i Bliskich. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi