cola999 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Witam Panowie zerknie ktos na ogłoszenie? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-180km-monaco-gp-polskora-czujniki-oryginal-lakier-przebieg-bezwyp-ID6ECyMA.html#gallery-open cena nie jest podejrzanie niska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golo89 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Cena niska. Czy podejrzanie to nie wiem. Spr po vinie jeśli będzie ok to jedź i zobacz jak wygląda, jeśli dalej ok to zabierz na warsztat wydaj kilka stówek żeby Ci spr, jeśli ok to bierz szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Gdzie tam cena niska ponad 30 tys za TCE 2.0 to w sam raz jeszcze w 3 furktach. Generalnie ładnie wygląda ,ale nie ta felga nie te lampy , tu generalnie xenon by pasowac tym bardziej ze zderzak z pełbym ospojlerowaniem z przodu tzn wsówki czarne z halogenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola999 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Panowie bo nie wiem co zrobić niby podoba mi się megane ale niech mi ktoś powie po przesiadce z bmw e46 320d do megane III coupe 2.0tce 180km jakie można mieć wrazenia? na plus czy minus? własnie megane nie ma lamp xenon ani grzanych siedzeń i tak się waham.. silnik ponoć pancerny niech ktos doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi