Ivan1990 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Cześć, mam taką sprawę że od jakiegoś czasu po minucie od odpalenia obroty spadają do 500 obrotów i następuje brak reakcji na gaz. Ostatnio zauważyłem że dzieje się to gdy przestaje działać "ssanie". 10 sekund brak reakcji na gaz. Dodam że samochód jest Pb-LPG. Czy kolega @witman wie o co może chodzić? Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Czy to jest prywatna wiadomość? Dzieje się to na LPG czy benzynie? W pierwszej kolejności proponowałbym podgląd korekt i wartości sondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan1990 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Nie nie Wiem że ten użytkownik się zna na rzeczy więc go oznaczyłem Ale post oczywiście do wszystkich Było już sprawdzane. Sonda była odłączana, zmieniana na nową, jazda bez podłączonej sondy. I za każdym razem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Na LPG i benzynie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan1990 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Hmm ciężko stwierdzić bo obecnie dzieje się to tylko po ssaniu czyli na zimnym zanim zmieni ma gaz. Wcześniej występowało nawet podczas jazdy i na benzynie nie dało się jechać a na gazie już jechał. Ale też potrafił "przydlawic" na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Ta pierwsza minuta jak to nazwałeś jedzie w OL. Jak się sonda nagrzeje to przechodzi w CL. Na sztywnych mapach działa. Jak już są brane wartości z "czujników" widać, że zaczyna się dziać. Dlatego fajnie by było wiedzieć co się dzieje z korektami krótkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Godzinę temu, Ivan1990 napisał: Wcześniej występowało nawet podczas jazdy i na benzynie nie dało się jechać a na gazie już jechał. Zakręć gaz na butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi